Over ons

Geschiedenis

Amptec werd opgericht in 1990 als pro audio distributie en installatie bedrijf. Door zich te specialiseren in digitale en broadcast apparaten, werd Amptec invoerder van belangrijke merken zoals TC Electronic, Digidesign en d&b.
Door ervaring in gecustomiseerde interfaces en het aanpassen van bestaande producten, heeft Amptec veel ervaring opgedaan in zowel analoge als digitale electronika. In 1995 werd de stap gemaakt naar de ontwikkeling van een digitale mengtafel en onze fabricage afdeling was geboren.

Missie

Amptec is één van de weinige bedrijven die, sinds de oprichting in 1990, zich toegelegd heeft op zowel installatie én service van professionele audio apparatuur, naast het aanbieden van producten. Het merendeel van onze klanten zijn actief in PA, theater, opname studios en broadcast.

Het doel van Amptec is om de allerbeste kwaliteit, service en support te kunnen bieden die verkrijgbaar is op de huidige markt :
Wie is wie ?

U vindt een gedetailleerd overzicht van iedereen die bij Amptec werkt op onze contact pagina.About Us - Contact Us - Events - Jobs - RA Request - distribution.amptec.be >

Duifhuisweg 11 - I.Z. "Het Dorpsveld" - B-3590 Diepenbeek - Belgium
Tel : +32 (0) 11 28 14 58 - Fax : +32 (0) 11 28 14 59
BTW / TVA / VAT : BE 0442.333.460

Copyright © 2018 Amptec bvba. All rights reserved.
Click here to read our terms and conditions.