Over ons


Missie

Leveren en installeren van professionele audiovisuele installaties. Aanbieden van superieure kwaliteit, ondersteuning en na-verkoop service.
Strategische doelen


Geschiedenis

Amptec werd opgericht in 1990 door de huidige CEO Bart Willems.
Met een achtergrond in electro-mechanica en geluid, is het doel altijd geweest om professionele geluidssystemen te leveren, installeren en te ondersteunen voor omroep, PA en studios.
Toen Amptec pas startte, was de omschakeling van analoog naar digitaal in pro audio net gestart. DAT recorders waren de eerste producten die we verdeelden.
Doorheen de jaren zijn populaire merken zoals TC Electronic, Yamaha, Avid, d&b, DPA, DiGiCo in onze portfolio terecht gekomen, en worden deze aangeboden in combinatie met bekabeling, installatie en ondersteuning.
Muziek instrumenten zoals van Native instruments, Moog, Adam en RME worden verdeeld door een apart MI departement.
Onze installatie afdeling is ondertussen gegroeid tot één van de grootste BeNeLux spelers in de pro audio, video, broadcast en theater sector.
De laatste nieuwe trend is de overgang naar IP systemen, waar Amptec als eerste touwtrekker bij hoort.
Hedendaagse netwerk systemen vereisen telkens meer signaal bandbreedte, waardoor ons eigen FiberLAB, om optische kabels to polijsten en lassen, werd opgericht.
Amptec is actief in de BeNeLux.
Wie is wie ?

U vindt een gedetailleerd overzicht van iedereen die bij Amptec werkt op onze contact pagina.About Us - Contact Us - Jobs - Events - RA Request - distribution.amptec.be >

Duifhuisweg 11 - I.Z. "Het Dorpsveld" - B-3590 Diepenbeek - Belgium
Tel : +32 (0) 11 28 14 58 - Fax : +32 (0) 11 28 14 59
BTW / TVA / VAT : BE 0442.333.460

Copyright © 2018 Amptec bvba. All rights reserved.
Click here to read our terms and conditions.